Oplaadpunt voor iedereen
Den Haag & Voorburg
070 7854927

Veelgestelde vragen

Ja, je kan bij Massagepoint een cadeaubon kopen. Via deze link kan je de cadeaubon bestellen:
https://www.massagepoint.nl/gi... Na de betaling sturen we cadeaubon naar je e-mail. 

Onze cadeaubon is 1 jaar geldig. Op de cadeaubon staat de geldigheidsdatum.
Ja zeker! Uit onze ervaring leren we dat sommige bezoekers het fijn vinden om gemasseerd te worden door een vaste masseur. Wanneer de desbetreffende persoon afwezig is, kunnen we je adviseren bij welke masseur je het beste terecht kunt aan de hand van je eigen wensen.
We helpen je graag bij het kiezen van een massage. In dit artikel leggen we je uitgebreid uit welke massage je kunt kiezen voor welk doeleinde.

Massagepoint biedt duo massages aan. Voor bijvoorbeeld als koppel, maar ook als familie of gezellig als vrienden. Of als je het spannend vind om voor het eerst gemasseerd te worden, kun je ook kiezen voor een duo massage. Jullie worden allebei tegelijk behandeld in dezelfde ruimte door 2 masseurs of masseuses.

Je kan er voor kiezen om een massage te boeken voor 30, 60 of 90 min. 30 min massage is geschikt voor mensen die het een keer willen proberen, of als je een bepaald probleemgebied hebt en de rest van je lichaam niet gemasseerd hoeft te hebben. Een 60 min massage is het meest gangbare en wordt bij ons het meest geboekt. 90 min is voor een ultieme belevenis en lang genieten.
Een Nek schouder rug massage is eigenlijk hetzelfde als een relaxmassage. Bij de Nek Schouder Rug massage wordt alleen het bovenlichaam gemasseerd. Heb je klachten aan je nek, schouder of rug dan raden wij een Recovery massage aan. Een Recovery massage is een massage die gericht is op bepaalde pijngebieden en gebruiken we wat andere, stevigere, diepere massage technieken die effectief zijn. De masseur geeft dan meer aandacht op het aangegeven pijngebied.

Een Relax massage is een full body massage die zeer ontspannend en therapeutisch werkt. Deze massage heeft een lichte tot medium druk (maar geen aaien). De relax massage van Massagepoint is een klassieke ontspanningsmassage die je kan helpen om tot rust te komen. Door een relax massage te ondergaan kun je de opgebouwde spanning los laten en zullen vermoeidheids- en stressklachten verdwijnen. Voor meer info: https://www.massagepoint.nl/re...

Sportmassage is een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. De overbelaste punten van het lichaam worden behandeld door middel van hoofdzakelijk stevige bewegingen van de handen. Wanneer druk wordt toegepast op deze gevoelige gebieden zullen de (spier)pijnklachten verminderen, doordat de bloedcirculatie verbetert. Hierdoor wordt lichamelijk herstel bevorderd en neemt de kans op (langdurige) blessures sterk af. Voor meer info: https://www.massagepoint.nl/sportmassage

Dat kan! Bij alle locaties van Massagepoint is er een speciale zwangerschapsmassagetafel. Deze tafel heeft een gat in het midden. 

Jazeker! Juist in deze bijzondere tijd is het als (toekomstige) mama heel fijn om even te ontspannen.
Deze massage wordt gegeven vanaf 3 maanden zwangerschap. Wil je meer lezen over zwangerschapsmassage bij Massagepoint Klik hier: https://www.massagepoint.nl/zwangerschapsmassage

Massagepoint biedt regelmatig korting en aanbiedingen aan. Klik hier voor actuele massage aanbiedingen.

Bij Massagepoint hebben we privacy hoog staan! We hebben de regel dat je je ondergoed aanhoudt. Tijdens de massage bedekken we het lichaam met een handdoek. De masseur slaat deze alleen open op de plek waar gemasseerd wordt. Sieraden kunnen af, zodat de masseurs nergens achter blijven haken.

Massagepoint voorzien alles voor massage benodigheden zoals handdoeken oliën etc. Je hoeft dus niks mee te nemen. Momenteel ivm de corona reglementen, kunnen wij helaas geen glaasje water of thee aanbieden. Deze dien je zelf mee te nemen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment oliën. Het is niet gebruikelijk je eigen olie mee te nemen. Er wordt gemasseerd met onze eigen olie. Dit omdat we weten dat de oliën veilig zijn voor de huid. Heb je een bepaalde allergie voor bijvoorbeeld parfum of noten, dan hebben we een heerlijke natuurlijke druivenpitolie voor je. Geef bij de masseur eventuele allergieën aan om e.e.a. te voorkomen. Heb je toch een verzoek neem dan contact met ons op.
Ja zeker! Graag zelfs.
Nee, beschikken in geen van de locaties over een douche.
Wij hebben een uitgebreid assortiment. Onze basis oliën zijn 100% natuurlijk zoals jojoba-olie, amandelolie, druivenpitolie en kokosboter. De basisolie (zonder aromatherapie is gratis). Voor 4 euro extra kan je een luxe (aromatherapeutische) olie kiezen.
Voor gemaakte afspraken dien je minimaal 6 uur voor aanvang telefonisch of per email te annuleren. Bij niet of te laat geannuleerde afspraken wordt er 50% van de besproken behandeling doorberekend. Let er op dat je op tijd annuleert! Dan is het geheel kosteloos om je afspraak te verzetten.
Nee.
Ja zeker, we bieden massagecursussen aan. Voor meer informatie en onze aanbod klik hier.