Oplaadpunt voor iedereen
Den Haag & Voorburg
070 7854927

Ons verhaal

“There is nothing new under the sun.”

Massage is oeroud en massage bestaat al lang voor het begin van de opgetekende geschiedenis van de mens. In 2016 zijn is de geschiedenis van Massagepoint gestart omdat wij geloven dat deze eeuwenoude dienstverlening uitermate noodzakelijk in onze huidige stressvolle samenleving. Alleen dan wel op een manier die past in de 21e eeuw.

Met een eerlijkheid en toegankelijkheid als voornaamste uitgangspunten is Massagepoint geboren. Het begon met onze eerste wellness center in Den Haag aan de Laan van Meerdervoort 118. Het concept is simple: no nonsense en vrij van alle cultuur en religie. Waar een veilige omgeving is waar iedereen zich vertrouwd en veilig voelt. Een oplaadpunt in de stad waar je kan ontspannen en even kan ontsnappen van alle prikkels, zorgen en lasten.

Onze groei

Al gauw bleek onze eerste locatie de vraag niet aan te kunnen zodat we in 2019 onze tweede wellness center in de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben geopend. Aan de rotonde in de Appelstraat kan je deze locatie vinden. Doordat nog steeds de vraag naar onze massages bleef toenemen, hebben we in 2021 ook onze derde locatie, in Voorburg aan de Prinses Mariannelaan 227, geopend.

Prijs- kwaliteitverhouding
Onze kracht is onze sterke prijs- kwaliteitverhouding in combinatie met de persoonlijke aandacht die wij aan iedereen geven. Zowel aan onze klanten als onze masseurs. Zo hopen wij, ondanks een wat lastige periode voor ons allemaal door invloeden van buitenaf, in de toekomst verder te kunnen bouwen en zoveel mogelijk mensen op te kunnen laden in onze oplaadpunten in de stad.

Massage technieken
Wij combineren traditionele massage technieken en moderne massagetechnieken tot een perfecte massage die effectief is om te ontspannen en te herstellen. De massage technieken die we gebruiken zijn: Shiatsu, Tui Na, Zweedse massages, triggerpoint massages, Pidjit en Deep Tissue. Ondanks dat massage heel oud is, staat Massagepoint ook open voor nieuwe massagetechnieken en overige ontwikkelingen die ontspanning en verlichting van klachten kunnen bevorderen.

Doelgericht werken
Wij richten ons op een heel breed publiek, namelijk ´iedereen´. Volgens ons bestaan er grofweg 3 redenen waarom een massage nodig kan zijn. Daarom hebben we ons menu ingedeeld in de categorieën Relax, Recharge em Recovery. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij de juiste behandeling kiest die past bij jouw verwachtingen.  

Massage Point NL B.V. (Handelsnaam: Massagepoint)
KVK: 76451240
BTW nummer: NL860627676B01