Oplaadpunt voor iedereen
Den Haag & Voorburg
070 7854927

Employee Wellness

Nieuw bij Massagepoint:

We komen nu ook langs op je werk! Dat massage helpt bij stressgerelateerde en bepaalde fysieke klachten, wist je natuurlijk allang. We ontvangen al jarenlang klanten in onze salons met werkgerelateerde klachten. Daarom is het nu de hoogste tijd dat we de rollen omdraaien en wij jullie op je werkplek bezoeken in plaats van andersom!

Plan je afspraak direct of lees voor meer informatie verder hieronder. Let op: de genoemde tarieven zijn inclusief BTW. Er wordt na ontvangst van uw gegevens een BTW factuur opgesteld. De genoemde kosten zijn inclusief reis – en parkeerkosten in Den Haag. Vanaf Den Haag rekenen we per bezoek € 0,21 per kilometer extra.

Eenvoudig plannen

Reserveer online je gewenste datum, tijd, behandeling en maximaal aantal massages. Je ontvangt vervolgens een online formulier voor aanvullende gegevens. Wanneer wij deze retour ontvangen, komen wij op het gekozen moment bij jullie langs.

Relax en Recover

We bieden zowel ontspannende (Relax) als klachtgerichte (Recovery) massages aan. Iedereen die een massage ondergaat, geeft van te voren aan welke voorkeur je hebt zodat de masseur het gewenste behandeldoel (stressgerelateerde of fysieke klachten) effectief aanpakt.

Volledige verzorging

We masseren, tenzij anders verzocht, op onze behandeltafels en bij voorkeur ook lang genoeg per persoon om echt resultaat te behalen uit de behandeling. Voor, tijdens en na de behandeling biedt onze masseur volledige zorg. Indien we masseren in een gezamenlijke kantoorruimte, zorgen wij voor de privacy. Na afloop hebben wij de nodige verzorgingsproducten met ons mee, zodat je jezelf weer kan fatsoeneren en de resterende dag weer fris en fruitig, en dan ook nog eens relaxt, tegemoet gaat.

In een heerlijke ambiance

Uiteraard binnen de mogelijkheden bij je bedrijf zorgen wij voor een heerlijke ambiance. Wij geloven dat het effect van onze behandelingen groter is wanneer je echt het gevoel even los te komen van het aardse. En in ieder geval van je werk!