Oplaadpunt voor iedereen
Den Haag & Voorburg
070 7854927

Recharge

Recharge massage is een behandeling voor beginnende en ervaren sporters of voor iedereen die bezig is aan een traject om meer kracht en energie uit zijn of haar lichaam te halen. 

Doel: Deze massage richt zich op de spiergroepen in het lichaam met als doel om (sport)prestaties te verbeteren of om simpelweg meer kracht en energie uit je lichaam te kunnen halen. Deze behandeling wordt bij voorkeur in een kuur (aantal behandelingen in een bepaalde periode) en bij 1 vaste behandelaar gepland om een optimaal resultaat te bereiken. Alleen de meest ervaren masseurs van Massagepoint voeren deze behandeling uit. Voorafgaand aan een recharge kuur vindt er een korte triage (uitvraag) plaats om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeftes. En om  een optimaal resultaat te behalen uit de massages tussen je training en/ of het sporten door.

Toegepaste technieken: Sportmassage, Triggerpoint, Shiatsu, Tuina, Klassieke massage, Lomi Lomi, Deep tissue en Pijit. Ook rek – en strekbewegingen kunnen worden toegepast.

Welke massages behoren tot deze stijl: Sport massage

Tempo: Medium tot snel