Oplaadpunt voor iedereen
Den Haag & Voorburg
070 7854927
Duo massage (couple massage)

Duo massage (couple massage)

Een duo massage wat is dat precies? En waarom zou je een duo massage boeken? Allereerst is het veel leuker dan in je eentje gemasseerd worden. Bij een duo massage lig je dan wel allebei op een andere tafel en je ligt stil, maar het brengt meer dan alleen ontspanning. Met zijn tweeën in één ruimte ontspannen met een heerlijk ruikende olie.

De massage is gericht op ontspanning, maar ook het verlichten van eventuele spannings en spierklachten en wordt aangepast aan ieders persoonlijke wensen. Zo kun je kiezen voor een zachte of wat stevigere massage.

Naast dat het fijn is om zo’n heerlijke beleving samen te delen, het is ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad. Of voor iemand die het misschien een beetje spannend vind om door vreemde handen aangeraakt te worden.

Een duo massage voelt veel meer verbonden. Of dit nu met je lief is, je vader of je buurvrouw, een massage voor 2 heeft talloze voordelen. Gezellig met z’n 2 even helemaal wegdromen en de drukte en stress eventjes vergeten. Dat voelt als een mini vakantie, alleen hier hoef je geen vrij voor te nemen!

Ook wordt er tijdens een massage je cortisolniveau verlaagd, wat resulteert in minder stress. De hormonen die vrijkomen tijdens een (duo) massage doen meer dan alleen stress verminderen. Aanraking stimuleert ook dopamine, serotonine en oxytocine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je je vrolijk en gelukkig voelt. Win win dus! Wie wilt dat nou niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *